خواص عجيب آبليمو و آبغوره

آبليمو در واقع همان آبليمو طبيعي است که بسيار خواص دارد و آن را از تره بار و ميوه فروشي‌ها مي‌توانيد تهيه کنيد. ليمو يا ليمو ترش پوستي زرد رنگ و گاهي سبز رنگ دارد و سرشار از ويتامين c است. هر ??? گرم آبليمو طبيعي معمولا  ??mgويتامين سي دارد. در ادامه اين مقاله از درباره تاثير آبغوره و آبليمو در رژيم غذايي اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار داده ايم.

yf2k_q6.jpg

تاثير آبغوره و آبليمو در رژيم غذايي

تو اين متن شما رو با اين دو ماده ارزشمند آشنا مي‌کنيم و از خواص آبليمو طبيعي و آبغوره‌ي اصل مي‌گوييم. خواص و غذاهايي که از آبليمو و آبغوره طبيعي تهيه ميشود به شما آموزش ميدهيم.

آبليمو در واقع همان ابليمو است که بسيار خواص دارد و آن را از تره بار و ميوه فروشي‌ها مي‌توانيد تهيه کنيد. ليمو يا ليمو ترش پوستي زرد رنگ و گاهي سبز رنگ دارد و سرشار از ويتامين c است. هر ??? گرم آبليمو طبيعي معمولا  ??mgويتامين سي دارد. در ادامه اين مقاله از درباره تاثير آبغوره و آبليمو در رژيم غذايي اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار داده ايم.

ليمو چيست؟

 ليمو، ميوه درخت ليمو است. در آشپزي از پوست و گوشت ليمو استفاده مي‌شود، ليموها را بيشتر به علت آب آن‌ها مصرف مي‌شود.

 

خواص آبليمو:

· ديد بينايي را بيشتر مي‌کند.

· تقويت موي سر.

· تقويت استخوان‌ها و جلوگيري از پوکي استخوان  با آبليمو امکان پذير است.

· کنترل اسيد اوريک بدن.

· برطرف کردن اسهال خوني.

· ضد عفوني کردن آب آشاميدني با آبليمو طبيعي.

· هضم غذا و روان کردن معده.

· درمان سرماخوردگي و برطرف کردن تب.

· تقويت سيستم عصبي بدن.

· درمان بعضي از سرطان‌ها.

· جلوگيري از پيري زودرس.

· خنثي کردن سم و زهر ات.

· از بين بردن جوش‌هاي چرکي.

· مناسب براي پوستهاي چرب.

نکته مهم: اگر آبليمو بصورت طبيعي و استاندارد تهيه نگردد نه تنها خواص درماني و غذايي ندارد بلکه عامل ايجاد بسياري از بيماري هاي مختلف از جمله: زخم معده، سيروز کبدي، سرطانهاي مختلف و بيماريهاي کليوي و … مي شود.

کاربرد آبليمو:

درست کردن انواع سالادها، درست کردن انواع غذاها، ترد کردن و نرم کردن انواع گوشت. درست کردن شربت. چاشني و طعم دهنده‌ي کنار غذا.

آبليمو به دليل ترکيباتي که دارد کمک به کاهش وزن ميشود و در رژيم غذايي براي افرادي که افزايش وزن دارند ديده مي‌شود.

آبغوره:

آبغوره يا آب غوره همون عصاره‌ي غوره است که براي طعم دادن و ترش کردن غذا مورد استفاده قرار مي‌گيره. غوره ميوه نارس و نرسيده‌ي انگور است که داراي طعم ترشي هست.

براي درست کردن آبغوه طبيعي کافيه که غوره‌هايي که چيده شده رو بشورين و خشک کنين، بعد تو ظرف بزرگي بريزين و حسابي فشار بدين، تا آبش گرفته بشه، بعد از صافي يا آبکش رد کنين. آبغوره رو با کمي نمک روي حرارت بذارين و وقتي جوش آمد کف روش رو بگيرين و حرارت رو خاموش کنين.  به اين صورت مي‌تونين شما آبغوره درست کنين و در منزل نگهداري کنين و انواع سالادها و غذاها براي طعم دادن استفاده کنين.

خواص‌ آبغوره:

درمان کننده پا درد و کمردرد است.براي  ورم گلو، آبغوره قرقره کنيد . تو درمان ورم مخاط دهان و نرمي لثه ها موثر است. براي کاهش وزن موثره. آبغوره داراي تارتارات پتاسيم است، پس تاثير زيادي تو درمان سياتيک و رماتيسم دارد. صفرا بر است.

sourceمجله‌ي اُکالا

 

 


تفریحات سالم3 · ,آبليمو ,آبغوره ,خواص ,ليمو ,کنين ,دارد و ,در رژيم ,آبليمو در ,درست کردن ,و آبليمو ,ميوه فروشي‌ها مي‌توانيدمنبع

مدل لباس عروس شيک و جديد

ويژگي‌هاي سرويس مدرسه‌ي خوب از نگاه والدين

مشاوره حقوقي تلفني

عیب یابی پکیج دیواری ایران رادیاتور

آموزش امنیت شبکه

چرا خرید اینترنتی بلیط هواپیما؟

بررسی نحوه تولید حفاظ های ساختمانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

بهترین سایت p30movie نمکیا همه چی موجوده اقامت علی oxogame | دانلود بازی , اخبار بازی فروش پارکت با قیمت مناسب تخفیف ویژه تو میتوانی و خواهی توانست دانلود رایگان مقاله